Megaray

Megaray face parte dintr-un grup de firme asociate cu dispozitive profesionale de iluminat în ultimii 25 de ani. Megaray are un număr de ingineri specialiști care au competențe de bază în optică, opto-mecanică, management termic și electronice.

Megaray este un producător de soluții de iluminare cu rază lungă pentru toate domeniile militare și de supraveghere non-militare, de recunoaștere, de orbire a lunetiștilor, iluminare de frontieră, pentru controlul mulțimii și de căutare și salvare.

Dispozitivele de iluminare Megaray sunt capabile de a ilumina în exces la distanțe între 2,4 și 5 km. Pentru a atinge aceste distanțe Megaray folosește un sistem optic patentat complex de lentile montate în sistem de telescop galileean care produce un fascicul uniform pe țintă.

Modelele au fost concepute pentru a fi utilizate pe mai multe platforme, inclusiv vehicule blindate, tunuri de mari dimensiuni, tancuri și unități de nave. Modelele includ renumita unitate portabila Megaray MR175MK2.

În toată gama de Megaray sunt disponibile filtre în infraroșu, pentru vederea pe timp de noapte. Toate modelele vin standard cu un modul stoboscop de 8Hz care cauzează dezorientare și confuzie mentală, confirmat prin studii de către Proiectul SATAN (Strobes Against Troops At Night), efectuat în Statele Unite ale Americii în 1974.

Cercetarea a fost, de asemenea, realizat de Dr. Bucha, conducând la desoperirea efectului Bucha (Flicker Vertigo), în 1950.

Dispozitive de iluminare camp tactic si de cautare cu o experienta de peste 25 de ani

Site producator: Megaray

X