Reprezentant unic al produselor Heckler & Koch

Compania Heckler & Koch

Pe langa brand-urile de renume pe care compania noastra le reprezinta, suntem mandri ca Heckler & Koch, unul din liderii de renume in fabricarea de armament, ne-a ales sa le reprezentam produsele de cea mai buna calitate, putand spune ca suntem unicii furnizori de arme militare Heckler & Koch din Romania. Compania Heckler & Koch are o experienta de peste 60 de ani in domeniul armamentelor de calibru mic, furnizand si asigurand armament politiei si fortelor de securitate din Germania, SUA, Anglia si Norvegia, precum si statelor NATO.

Compania Squad Store s-a dedicat in totalitate domeniului armelor letale si non-letale, asigurand chiar si cursuri de trageri, pentru cei dornici sa incerce sau sa isi faca o idee despre ce inseamna tragerile cu astfel de arme. Cu o echipa de profesionisti din domeniul armelor militare, am reusit sa ne cream un nume pe aceasta nisa, oferind profesionalism si o dedicare de 100%.

La Squad Store va punem la dispozitie gama completa de armament si arme militare pentru armata si politie, Heckler & Koch, de la pusti de asalt de diferite calibre, la pistoale mitraliera, mitraliere, pusti de precizie si pusti de vanatoare, toate de o precizie si acuratete ridicata, pentru o experienta autentica.

X