Suntem mandri ca am participat la editia a VI a expozitiei Black Sea Defence & Aerospace, ce a avut loc la ROMAERO, Bucuresti. In cadrul acestei expozitii, am prezentat o serie de arme letale, accesorii si truse pentru intretinerea acestora, si nu in ultimul rand, echipamente, atat tactice, cat si vestimentare si de protectie.  Am reprezentat firme de prestigiu, cum ar fi Steyr Mannlicher, Armasight, Swat Boots, Lowa, Safeguard Armour, Alcyon si Interflon, ce si-au gasit un loc fruntas in domeniul militar datorita calitatii si preciziei armamentelor si echipamentelor.

SQUADSTORE este specializată în furnizararea de armament individual si echipamente de prim rang pentru sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala, fiind reprezentant exclusiv pentru Romania al unor producatori de renume mondial ca: Steyr Mannlicher, etc.

Desi relativ nou aparuta pe piata de profil din Romania, compania SQUADSTORE este un partener de baza pentru fortele de aparare, securitate, politie, jandarmi, sau fortele speciale, punand la dispozitia acestora cu profesionalism, produse inovative si de o calitate fara compromis.

Standul nostru Squadstore din cadrul expozitiei a fost vizitat de tineri interesati de domeniul militar si de profesionisti cu vaste experiente in activitatea militara. Pentru ca toti vizitatorii nostri sa aiba o perspectiva mai larga si o intelegere mai detaliata asupra exponatelor, am furnizat brosuri cu datele tehnice a fiecarei arme in parte, si de asemenea colegii nostri, au oferit detalii suplimentare referitoare la echipa noastra si serviciile furnizate de noi.

Leave a comment

X